U saopštenju za medije Wizz Air je danas 13. decembra 2010. najavio otvaranje još dve nove direktne linije iz Beograda počev od letnjeg reda letenja i po otvaranju baze na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Nove linije koje će biti uvedene su Brisel – Charleroi od 29. marta 2011. i Geteborg od 3. aprila 2011.

Novi letovi su već uneti u rezervacioni sistem Wizz Air-a i karte se mogu kupiti po cenama počev od 24 evra po pravcu. U cenu su uključene i takse. Atila Danković, direktor marketinga, prodaje i komunikacija Wizz Air-a je tim povodom izjavio: „Očekujemo novu veliku ekspanziju u Srbiji. Pored novog leta za Geteborg, let za Brisel će spojiti glavni grad Evropske Unije sa Beogradom. Ove dve nove linije, zajedno sa postojećim će privući još više putnika da probaju uslugu Wizz Air-a koja je odlična i po pristupačnim cenama“.

Aerodrom Šarlerua (Charleroi) se nalazi pored istoimenog belgijskog grada i oko 46km južno od glavnog grada Belgije i Evropske Unije – Brisela. Do njega se stiže za oko 45 minuta isto koliko je potrebno i do severozapadne Francuske, Luksemburga ili zapadne Nemačke. Aerodrom se naziva i Brisel Jug (Bruxelles Sud / Brussels South). Aerodrom je sa gradom Šarleroa povezan direktnom linijom gradskog saobraćaja sa oznakom „A“. Vožnja ovim autobusom košta 2,7 evra i povezuje aerodrom sa centralnom železničkom stanicom odakle se dalje može otputovati redovnim železničkim linijama ka Belgiji i okolnim zemljama. Do Brisela je najlakše stići redovnom autobuskom linijom sa aerodroma – „Brussels City Shuttle“ koja ima polaske na svakih 30 minuta. Karta za vožnju u jednom pravcu košta 13 evra a povrtana je 22 evra. Autobus polazi ispred terminala i vozi do cetnralne železničke stanice u Briselu – Brussels Midi. Postoji i autobuski low cost prevoz do Luksemburga gde se u pojedinim prilikama karta može unapred kupiti po ceni od 5 evra po pravcu.

Geteborg je drugi najveći švedski grad posle Stokholma. Nalazi se 220km severno od Malmea, 326km južno od Osla (Norveška) i 447km zapadno od Stokholma. Geteborg je važan centar srpske emigracije i oduvek je bio veoma važna destinacija za putnike iz Srbije. Aerodrom Geteborg City se nalazi 20-tak kilometara od centra grada sa kojim je povezan redovnom autobuskom linijom. Povratna karta košta 12 evra.