»Prince Aviation

Prince Aviation

Potvrda o osposobljenosti za obavljanje javnog avioprevoza (AOC): RS-004
Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS
Važi do: 17.03.2016.

Kontakt

Telefon za rezervacije: 011/260-84-34
Telefon: 011/303-2-303
E-mail: info@princeaviation.com
Web: www.princeaviation.com
Prince Aviation je prva privatna aviokompanija u Srbiji, osnovana 1989. godine. To je prva i najveća aviotaksi kompanija u jugoistočnoj Evropi.

Ova kompanija poseduje i najveću flotu malih aviona na Balkanu. Iskustvo od preko 20 godina klijentima garantuje vrhunsku uslugu prema najvišim svetskim standardima.

Prince Aviation osim poslova aviotaksi prevoza obavlja i medicinski prevoz bolesnika i povređenih osoba, školovanje pilotskog osoblja kao i održavanje aviona.

Destinacije

Prince Aviation leti do velikog broja evropskih aerodroma. Avioni ove kompanije mogu da sleću na male aerodrome, aerodrome bliže centrima gradova, tako da svoje klijente za razliku od redovnih avioprevoznika mogu prebaciti što bliže krajnjem odredištu. Skoro da ne postoji aerodrom u Evropi, na Bliskom istoku ili u severnoj Africi gde avioni Prince Aviation-a nisu sleteli.

Rezervacije privatnog ili poslovnog aviotaksi prevoza se obavljaju preko telefona: 011/260-84-34, ili preko online obrasca na sajtu ove kompanije. Nakon rezervisanja, službenici kompanije organizuju let, pripremaju dozvole i završavaju sve neophodne procedure.

Flota

Prince Aviation raspolaže sa najvećom flotom malih aviona u Srbiji. Ova kompanija koristi deset različitih modela Cessna aviona, ali se dva modela koriste za aviotaksi usluge dok su ostali školski avioni.

Tip aviona Komada / Registracije Kapacitet
Cessna 560 Citation XLS 4/ YU-SPB, YU-SPA, YU-SMK, OE-GVL 8 putnika
Cessna 510 Citation Mustang 1/ YU-SPM 4 putnika