»Virgin Atlantic

Virgin Atlantic

Putničke kabine aviona Virgin Atlantic-a imaju dve više putničke klase: premijum ekonomsku i biznis klasu koja se zove Upper Class.

Premijum ekonomska klasa

Glavna odlika ove klase su udobna kožnba sedišta sa velikim prostorom za noge. Putnici sa kartom premijum ekonomske klase imaju i brojne privilegije počev od posebnog šaltera za prijavu za let kako bi izbegle gužvi, zatim prioritetnog ukrcavanja i isporuke prtljaga.

Putnici po ukrcavanju dobijaju piće dobrodošlice i novine kao i paket sa korisnim sitnicama tokom puta. U premijum ekonomskoj klasi putnici osim mogućnosti da biraju između tri glavna jela imaju i na raspolaganju crno ili belo vino uz obrok, a potom liker dok čekaju na kafu.

Članovi nagradnog programa Flying Blue koji lete u premijum ekonomskoj klasi biće nagrađeni sa više milja.

Biznis klasa (Upper class)

Putnici u biznis klasi Virgin Atantic-a imaju na raspolaganju veoma luksuznu putničku kabinu gde se sedišta mogu obarati do nivoa kreveta.

Putnicima u biznis klasi Virgin je omogućio besplatan aerodromski transfer u krugu od 75 milja od aerodroma. Ova ponuda ne važi za sve aerodrome i odnosi se samo na putnike koji su platili punu cenu karte za biznis klasu.

Biznis putnici na aerodromima izbegavaju sve redove i na raspolaganju imaju luksuzne salone biznis klase – Clubhouses. Po povratku sa putovanja na aerodromu Heathrow u Londonu postoji salon za “oporavak” gde putnici mogu da se istuširaju, pripreme garderobu za važan sastanak ili događaj i odmore pre napuštanja aerodroma.

Putnici Virgin Atlantica mogu da koriste aerodromske salone za putnike biznis klase na većini aerodroma na koje leti ova kompanija.

Hrana u biznis klasi (Upper class) je vrhunska. Putnici imaju mogućnost da uživaju u luksuznom predjelu, vrhunskim jelima koje su spremali iskusni kuvari, raznim kvalitetnim sirevima i čokoladnim desertima. Na raspolaganju im je i bogato opremljen bar tokom leta.