»Pitajte agenta

Pitajte agenta

Poštovani posetioci sajta i putnici, ukoliko imate bilo kakavih pitanja u vezi sa sopstvenom rezervacijom, avio kartom ili putovanjem avionom možete se obratiti jednom od naših stručnih avioagenata.

Ne pružamo informacije o vizama i pravilima putovanja u inostranstvo. Za te informacije treba da se obratite ministarstvima unutrašnjii i spoljašnjih poslova zemlje čiji ste državljanin ili zemlje u koju treba da putujete.

Agenti za aviokarte su obrazovani za taj posao i iza sebe imaju višegodišnje radno iskustvo koje dopunjuju svakodnevnim informisanjem u oblasti avio putovanja.

Zahvaljujući brojnim neobičnim situacijama sa kojima su se sretali tokom svog rada kao i stalnom kontaktu sa aviokompanijama i redovnim praćenjem njihovih najnovijih ponuda i propisa naši avioagenti mogu vam biti od velike pomoći.

Nije neophodno da aviokarte rezervišete i kupujete kod nas na sajtu ili u našoj partnerskoj agenciji Kielo, potrebno je samo da imate potrebu da dođete do odgovora na pitanje koje vas muči. Mi smo zato tu. Izvolite, postavite nam pitanje, i naši agenti će vam u roku od 24h (osim vikendom) odgovoriti stručno, profesionalno i iskreno.