»Air Baltic

Air Baltic

Biznis klasa Air Baltica namenjena je putnicima koji zahtevaju veći komfor tokom putovanja ali im je potrebna i fleksibilnost tafife. Karte u biznis klasi su refundabilne u potpunosti, odnosno mogu se otkazati i bilo kada pre putovanja i uplaćen iznos će biti vraćen putniku. Datum i vreme polaska se mogu menjati u bilo koje vreme bez doplate.

U cenu je uračunat i prevoz dva komada ručnog prtljaga dimenzija 55x40x20 cm. Predati prtljag može imati makismalno tri kofera čija ukupna težina ne može preći 30 kg. Putnici se registruju za let na šalterima za biznis klasu čime se postiže njihovo kraće zadržavanje. Takođe na pojedinim aerodromima imaju posebnu brzu traku za sigurnostnu proveru (fast track secuity control).

Na aerodromu u Rigi mogu boraviti u biznis salonu Air Baltic-a. Hrana i piće tokom leta su uključeni u cenu a u zavisnosti od dužine leta na raspolaganju su im i portalbl medija plejeri sa bogatim filmskim i muzičkim sadržajima. Putnici u biznis klasi ostvaruju i do tri puta više nagradnih milja ukoliko su članovi frequent flyer programa Baltic Miles.