Lufthansa uvodi nekoliko novih linija iz svoje baze u Frankfurtu od jeseni.

Početkom decembra pet novih sunčanih destinacija će biti dostupno i putnicima iz Beograda uz presedanje u Frankfurtu.

Svi koji budu želeli da uživaju u suncu ove jeseni moći će da otputuju do Tampe na Floridi (SAD), Kankuna u Meksiku, Paname ili pak do Maldiva i Mauricijusa u Indijskom okeanu.

Promocija do Maldiva i Mauricijusa
Kao najavu za nove atraktivne destinacije Lufthansa je pripremila promotivnu akciju do Maldiva i Mauricijusa koja će trjati do 17. jula za putovanja do ove dve destinacija od početka letova pa do 29. marta 2016. godine. Povratna karta u ekonomskoj klasi sa svim taksama i nadoknadom za izdavanje do Maldiva koštaće 679 evra, a do Mauricijusa 849 evra.

Svih pet novih linija biće održavane avionom Airbus A340-300 sa 298 sedišta u tri klase: ekonomskoj, premijum ekonomskoj i biznis.

Cene povratnih karata do ovih novih destinacija biće konkurentne na tržištu.

Za putnike iz Srbije cene će se kretati već od 609 evra za povratnu kartu u ekonomskoj klasi do Tampe, 729 evra do Maldiva, 899 evra do Mauricijusa, 1029 evra do Kankuna il1309 evra do Paname.

Ove cene uključuju sve takse i uobičajenu nadoknadu za izdavanje karte.

Prva linija koja će biti uspostavljena je do Tampe 25. septembra. Letovi do Paname počinju 16. novembra. Kankun je planiran za 8. decembar, a Maldivi i Mauricijus počinju od 9. odnosno 10. decembra.

Linije su već unete u rezervacione sistema, ali se za pojedine od njih još uvek čeka odobrenje nadležnih vazduhoplovnih vlasti.

Najrobi priključen

Ovim sunčanim destinacijama priključen je naknadno i Najrobi, glavni grad Kenije, do koga će Lufthansa početi da leti od 27. oktobra. Ova planirana linija čeka odobrenje kenijskih vlasti.