Kompanija Turkish Airlines najavljuje da će prema letnjem redu letenja uvesti nove destinacije i povećati broj letova ka odredištima u Rusiji.

Tako od nedavno Turkish Airlines četiri puta nedeljno leti ka Astrahanu, administrativnom centru istoimene oblasti, dok će ka Stavropolju leteti od 21. aprila tri puta nedeljno, a oba leta obavljaće se sa aerodroma Sabiha Gokčen u Istanbulu.

Novi red letenja podrazmeva i povećanje broja letova ka Sočiju tako će od 21. aprila leteti čak četiri puta nedeljno, dok će za Rostov saobraćati četiri puta nedeljno, a za Sankt Peterburg čak sedam puta nedeljno.

Putnici će na ovim linijama moći da uživaju u novom konceptu keteringa koji je proširen na čitavu mrežu od 31. januara ove godine. Nova jela sastavio je kulinarski tim ketering kompanije DO&CO u skladu sa turskom tradicionalnom kuhinjom u modernom duhu i dizajnu.

Turkish Airlines dobio je Skytrax nagradu za najbolji ketering u ekonomskoj klasi 2011. godine i istu nagradu za usluge u biznis klasi 2013. godine, te sa dobrom praksom nastavlja i u tekućoj godini.