Norwegian Air Shuttle ponovo uvodi let ka Stokholmu u letnjoj sezoni sa početkom od 1. maja. Let će se obavljati jednom nedeljno (subotom) sa polaskom u 07:20 iz Stokholma i u 10:35 iz Beograda. Na ovoj liniji leteće avion Boeing 737-300. Norwegian pored Stokholma već redovno leti ka Oslu dva puta nedeljno (ponedeljkom i petkom). Na ovoj linij je najniža cena povratne karte od 96 evra.

Na liniji ka Stokholmu najniža cena povratne karte sa uključenim taksama je 106 evra. Na ovaj iznos, međutim, treba dodati i doplatu za prtljag koja iznosi od 6 evra po torbi po pravcu, zatim tu je i trošak rezervacije sedišta koji iznosi 6 evra po pravcu. Plaćanje kreditnom karticom dodatno će vas koštati 5 evra dok je plaćanje debitnom karticom bez naknade.

Aviokarte se ne mogu kupiti kupiti i preko agencija ali u tom slučaju na celokupan iznos treba dodati i troškove izdavanja (service fee) u iznosu koji odredi agencija. Na liniji ka Stokholmu u letnjoj sezoni leti i Jat Airways četiri puta nedeljno (utorkom, sredom, petkom i nedeljom) po ukupnoj ceni za povratnu kartu od 255 evra (uključene sve takse i servis).