U najnovijem saopštenju poljske aviokompanije LOT-Polish Airlines, potvrđen je let Beograd – Varšava tokom cele godine. Iako je krajem jula ova kompanija objavila privremeno obustavljanje letova tokom zimskog reda letenja, ova odluka je sada promenjena.

U saopštenju se ističe da je do zadržavanja leta između Beograda i Varšave došlo nakon detaljnog proučavanja tržišta što je rezultiralo i angažovanjem generalnog prodajnog agenta za tržišta Srbije i Crne Gore sa sedištem u Beogradu.

   Promotivne cene
LOT je pokrenuo promotivnu akciju za putovanja od 30. oktobra do Varšave i mnogih drugih poljskih gradova.

Povratna aviokarta sa svim taksama do Varšave košta 99 evra a do brojnih poljskih gradova 119 evra.

Više detalja o akciji…

Po prethodnom saopštenju bilo je planirano ukidanje leta u periodu od 30. oktobra 2011. do 24. marta 2012. Međutim shodno novoj odluci u ovom periodu će biti obavljan redovan saobraćaj tri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom i petkom. Kako stoji u saopštenju novi letovi će naknadno biti uneti u rezervacione sisteme tokom današnjeg dana.

U agenciji Travel Centar, koja je generalni prodajni agent za LOT u Beogradu, pozivaju sve putnike koji su zbog prethodnog otkazivanja letova izvršili besplatne promene svojih karata da sada mogu da se vrate svojim prvobitnim planovima i da je potrebno da se obrate svojim avioagentima ili direktno kancelariji LOT-a na telefon: 011/20-28-046 kako bi se nove promene na vreme uradile.