Jat Airways je objavio zimski red letenja, koji počinje da se primenjuje od 30. oktobra 2011. do 24. marta 2012. godine. Po novom redu letenja Jat Airways će sletati u 29 evromediteranskih gradova. Nedeljno će biti obavljan 141 let iz Beograda kao i oko 60 nedeljnih letova koje Jat ima zahvaljujući saradnji sa kod-šer partnerima.

Tokom zimskog reda letenja najfrekventnije su linije za Amsterdam, Frankfurt, Beč, Cirih, Moskvu, Pariz, London, Skoplje, Sarajevo, Podgoricu i Tivat na kojima avioni srpskog nacionalnog prevoznika lete najmanje jednom dnevno. Na liniji za Atinu predviđeno je šest letova nedeljno, a pet za Diseldorf i Rim. Četiri puta nedeljno Jat će leteti za Kopenhagen, Istanbul i Milano. Tri puta za Štutgart, Berlin i Brisel. Za Tel Aviv, Stokholm, Geteborg, Solun i Larnaku Jat leti dva puta nedeljno a za Monastiru jednom.

U saradnji sa sedam nacionalnih aviokompanija, na bazi komercijalnih ugovora o zajedničkom korišćenju linija, putnici iz Srbije mogu da putuju ka sedam evropskih destinacija. Adria Airways-om osam puta nedeljno do Ljubljane, Tarom-om šest puta nedeljno za Bukurešt i LOT-om tri puta nedeljno za Varšavu . Jat u saradnji sa Austrian Airlines-om nudi još dvadeset tri leta nedeljno do Beča, a sa Alitalia-om nudi još šest letova nedeljno za Rim, dok je sa Aeroflot-om omogućen još jedan dnevni let za Moskvu, kao i sa Air France-om za Pariz.