Flydubai pokreće novu zanimljivu liniju iz Dubaija početkom naredne godine. Ova niskotarifna aviokompanija najavila je novi let prema Maleu na Maldivima uz povoljne cene karata.

Let do Maldiva će se obavljati pet puta nedeljno počev od 19. januara 2013. godine a u Flydubaiju najavljuju prilagođen red letenja njihovim ostalim destinacijama, kako bi omogućili što više transfernih putnika u Dubaiju.

Beograd će biti među destinacijama ove kompanija odakle će biti moguće leteti do Maldiva. Prema trenutno vazećem redu letenja biće tri nedeljna leta u odlasku (subota, nedelja i ponedeljak) iz Beograda i dva u povratku (subota i nedelja).

Najniža cena povratne karte sa svim uračunatim taksama iznosi 716 evra prema sajtu Flydubaija. Kupovina karata je već moguća, a cena ne obuhvata prtljag, čiji prevoz košta dodatnih 11 evra po pravcu.

"Veoma smo uzbuđeni zbog uključivanja Malea u našu mrežu linija", rekao je Gait Al Gait, izvršni direktor Flydubaija, koji naglašava da je Flydubai prvi niskotarifni prevoznik koji će povezati Maldive sa regionom Bliskog istoka i na taj način ovaj ostrvski raj učiniti dostupnim velikom broju putnika.