Ruska aviokompanija Aeroflot od 1. septembra otvara novu liniju na relaciji Moskva Šeremetjevo (SVO) – Kazan (KZN). Polasci na ovoj liniji biće obavljani svakog dana. Iz Beograda će biti moguće otputovati do Kazana svakog dana u 14:30 preko Moskve. Dolazak u Kazan bi bio narednog dana u jedan sat posle ponoći. Povratak iz Kazana je moguć svakodnevno preko Moskve u 05:50 sa dolaskom u Beograd u 13:10.

Najniža cena povratne aviokarte na relaciji Beograd-Kazan je 478 evra sa svim uračunatim taksama. Karte možete kupiti u predstavništvu Aeroflota u Beogradu 011/3286-064, u vašoj putničkoj agenciji ili u agenciji Kielo (011/322-49-52).

Kazan je jedan od najvećih ruskih gradova. Prestonica je Tatarske Republike. Nalazi se oko 800 km istočno od Moskve. Na njegov aerodrom sleću domaće ruske aviokompanije i Lufthansa ka Frankfurtu kao i Turkish Airlines ka Istanbulu. Na aerodromu svoju bazu ima Tatarstan Airlines koji leti i do Podgorice u letnjoj sezoni. Interesantno je da Aeroflot ranije nije leteo do Kazana.