Wizz Air je pokrenuo nagradno foto takmičenje "Dokažite da ljudi imaju krila", koje se organizuje preko društvenih mreža.

Stručni žiri Wizz Aira će izabrati do 100 najboljih fotografija, a njihovi autori kao i modeli na fotografijama će dobiti vredne poklon vaučere koje mogu iskoristiti za letove Wizz Aira.

Od učesnika se traži da pošalju svoje fotografije koje prikazuju nekoga ko širi ruke poput krila.

Aleksandra i Marina najlepše
Dve Wizz Airove ambasadorke iz Srbije, Aleksandra Radulović i Marina Cvetković su iz cele mreže Wizzovih ambasadora izabrane da budu zaštitna lica za novo nagradno foto takmičenje.

Wizz Air među kabinskim osobljem organizuje svake druge godine izbor za ambasadore iz svake zemlje u kojoj imaju bazu.

Ambasadori se biraju demokratski, putem društvenih mreža i osim što u svojoj zemlji na najbolji način predstavljaju Wizz Air tako isto i svoju zemlju predstavljaju u inostranstvu.

Od modela se traže iskrene emocije, a idelano bi bilo da fotografija predstavlja neku od brojnih Wizz Airovih destinacija.

Da bi fotografija mogla da učestvuje u takmičenju ona treba da bude u JPG formatu. Njena duža strana treba da bude između 4500 i 6000 piksela, a maksimalna veličina fotografije do najviše 12MB.

Nagradno foto takmičenje traje od 18. novembra u 10 časova (GMT) do 6. januara u 14 časova (GMT). Fotografije se mogu poslati preko posebnog Wizz Airovog sajta i online formulara. Svi koji žele da učestvuju treba prethodno da pročitaju pravila nagradne igre i da se saglase sa uslovima učešća.

Pobednici na takmičenju će biti obavešteni o rezultatima u roku od pet dana nakon njegovog završetka. Izabrane fotografije od strane žirija doneće fotografima poklon vaučere u vrednosti od 100 evra, dok će model sa fotografije dobiti vaučer u vrednosti od 50 evra.