Air Serbia je uvela novi program cena letova u biznis i ekonomskoj klasi – Euro Sky Pass, koji će putnicima na dugim linijama koji sleću u Srbiju omogućiti veću fleksibilnost i slobodu da putuju dalje ka 37 destinacija u evropskoj mreži linija našeg nacionalnog avioprevoznika.

Ova specijalna propusnica je osmišljena za putnike koji iz Australije, Kanade i SAD dolaze u Srbiju, letovima Air Serbijinih kodšer partnera na dugolinijskim deonicama, npr. za one koji iz Sidneja putuju ka Srbiji preko Abu Dabija.

Putnici će moći da koriste Euro Sky Pass za putovanja širom Evrope. Oni će unapred kupiti karte za naredne letove u obliku kupona. Usluga je za početak dostupna putnicima iz Australije, a postupno će biti omogućena i putnicima iz Severne Amerike.

Cene karata će se određivati na osnovu geografskih zona. U Zonu 1 će spadati regionalni letovi Air Serbije u blizini Beograda, u Zonu 2 će spadati letovi Air Serbije van regiona koji se nalaze na manje od dva sata leta, a u Zonu 3 spadaju letovi koji traju duže od dva sata.

Putnicima se preporučuje da overe svoj "Euro Sky Pass" i da obezbede svoje karte u lokalnom predstavništvu Er Srbije ili kod ovlašćenih turističkih agencija.