Sportska kampanja Turkish Airlinesa je počela. Ova kompanija je pokrenula veliku nagradnu igru za navijače i ljubitelje sporta.

Pravi navijači se pozivaju da učestvuju u takmičenju i osvoje glavnu nagradu – put u sedam država na deset različitih sportskih događaja i da lično upoznaju Mesija i Drogbu.

Kampanja je osmišljena kao oglas za posao kako bi se podvukla činjenica da je ozbiljna stvar biti sportski navijač.

Rok za prijave je 13. mart 2015.
www.epicsportsfan.com
#EpicFan

Da bi učestvovali, navijači bi trebalo da popune formular na sajt www.epicsportsfan.com, a zatim da koristeći #EpicFan postave video snimak ili fotografiju na Instangram, Vine ili Twitter, koji će dokazati da su baš oni najbolji kandidati.

Od kandidata se traži kreativnost, iskustvo u praćenju sporta, visok nivo komunikacionih sposobnosti, dobro korišćenje društvenih mreža, odgovornost, da su brzi i orijentisani ka rešavanju problema, dobri u timskom radu. Poželjno je da pričaju engleski i da vremenski nisu ograničeni za putovanje.

Pobednik izabran od strane komisije Turkish Airlinesa krenuće na putovanje u trajanju od 24 dana tokom koga će prisustvovati košarkarškim, fudbalskim, teniskim i golf mečevima u Japanu, Holandiji, Nemačkoj, Španiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a takođe će imati priliku da sretne i upozna Mesija i Drogbu.