Wizz Air traži svog najvećeg fana iz Srbije preko svoje Facebook stranice. Nagradna igra koja je pokrenuta u petak 14. februara će trajati do 27. februara, a pet srećnih fanova će dobiti na poklon vaučere za povratne karte za putovanja iz Beograda.

Svi pristigli komentari na stranic Wizz Aira na Facebooku će biti uzeti u razmatranje za nagradu, a od 30 komenatara sa najvećim brojem "lajkova" biće izabrano pet čiji će autori dobiti nagradu – besplatnu povratnu kartu do bilo koje Wizz Airove destinacije iz Beograda.

Osim što treba da ostave svoj maštovit i zanimljiv komentar učesnici u nagradnoj igri treba i da motivišu svoje prijatelje da "lajkovima" glasaju za njihovo komentar i na taj način im pomognu da se plasiraju u sam vrh kako bi imali šansu da osvoje nagradu.

Zanimljivi komentari su već počeli da pristužu od prve sekunde kada je započela kampanja. "Uz Viz Er ja sam šmeker", kaže Lazar, dok Žana poručuje da uz Wizz šest puta godišnje može da poseti i vidi svoje unučiće koji žive u Nemačkoj.

Wizz Air će pobednike u ovoj nagradnoj igri objaviti 28. februara na svojoj Facebook stranici.