Ukrajinska aviokompanija Aerosvit Airlines koja leti između Beograda i Kijeva ponudila je na srpskom tržištu izuzetno povoljnu cenu za povratnu kartu do Dubaija sa konekcijom u Kijevu na aerodromu Borispolj. Po ukupnoj ceni od 284 evra za povratnu kartu, sa svim uključenim taksama, putnici iz Srbije mogu leteti do Ujedinjenih Arapskih Emirata jednom nedeljno dok je povratak moguće realizovati jednim od tri povratka svake nedelje. Karte kupljene po ovoj ceni se ne mogu vratiti i refundirati kao ni menjati. Povratak se mora realizovati u roku od mesec dana od odlaska. Cena je trajna i prodaja je moguća na neodređeno vreme uz ograničenje na period od 25. decembra 2010. do 7. januara 2011.

Najpovoljnija konekcija u odlasku je utorkom. Polazak aviona iz Beograda je u 09:05, dolazak u Kijev u 11:55 a povratak za Dubai je u večernjim satima u 20:20 i dolazak je narednog dana u 03:25. Zbog velike pauze u Kijevu avioprevoznik je omogućio putnicima da u organizaciji lokalne turističke agencije ARKTUR po veoma povoljnoj ceni obiđu Kijev.
Povratak iz Dubaija je moguć ponedeljkom u 23:55 (dolazak u Beograd narednog dana u 08:10), sredom u 07:35 (odlična konekcija u Kijevu i dolazak u Beograd u 15:15 i petkom u 00:05 iz Dubaija sa dolaskom u Beograd u 15:15 (najmanje povoljna konekcija).
Državljanima Srbije nije potrebna tranzitna viza ako lete preko Kijeva dalje ali je potrebna turistička viza za ulazak u Ukrajinu ukoliko žele da posete Kijev dok čekaju let za Dubai. U tom slučaju preporuka je da se prijave za organizovani obilazak grada i agencija Arktur će im obezbediti pozivno pismo (vaučer) sa kojim na aerodromu u Kijevu mogu dobiti vizu.
Ukrajinska aviokompanija Aerosvit je nedavno pojačala svoje pristustvo u Beogradu kada je razdvojila kružnu liniju Kijev-Sofija-Beograd-Kijev i uvela dodatne direktne letove između srpske i ukrajinske prestonice. Ova kompanija putnicima iz Beograda nudi veoma povoljne cene i konekcije ka Bangkoku, Pekingu, Njujorku i Torontu a nedavno su na tržištu ponudili i sjajnu cenu za povratnu kartu do Kopenhagena (167 evra ukupno).