Swiss International Air Lines će proširiti ponudu zabavnih sadržaja na svojim interkontinentalnim letovima tokom sezone letnjih godišnjih odmora. Doneta je i odluka da se uvede veći broj švajcarskih sadržaja u ponudu, pa će tako biti više domaće muzike, filmova i kulinarskih specijaliteta koji će nositi oznaku "Made in Switzerland".

Švajcarska aviokompanija je inače poznata po specifičnom keteringu i posebnim menijima koji su u određenom periodu posvećeni lokalnoj kuhinji nekog od švajcarskih kantona.

Swiss će od 1. jula proširiti programe zabave uvođenjem većeg broja filmova iz veliku posvećenost najnovijih holivudskim filmskih hitovima, kako bi svoju ponudu probližili i mlađim putnicima, kojij je više tokom leta. Trenutni spisak od oko 90 filmskih naslova biće povećan na 130 do kraja oktobra, a uključivaće i neke popularne telvizijske serije i dokumentarce.

Jedna od novina će biti i posebna stranica za decu u Swiss-ovom časopisu koji se deli putnicima tokom leta. U avionima će putnicima biti pušten novi promotivni video koji treba da ih informiše o svim novinama u sistemu zabave i da im pomogne da se lakše odluče za sadržaje koji im najviše odgovaraju.