Globalna avioalijansa SkyTeam je ponudila specijalnu promociju za karte za program putovanja oko sveta "Go Round the World".

Popust od 10 posto biće obračunat na sve karte oko sveta koje se odnose na itinerere do 26000 milja i koje budu poručene u periodu od 23. januara do 31. marta 2014.

Karte se moraju kupiti najkasnije sedam dana pred planirani polazak, a putovanje mora biti završeno najkasnije šest meseci nakon polaska.

SkyTeam poseduje globalne tarife za putovanje oko sveta. Ove karte se izdaju prema specijalnim tarifama koje prihvataju sve članice alijanse i za njih važe posebni uslovi koji putnicima omogućavaju slobodu putovanja i zadržavanja na usputnim destinacijama.

Aviokompanije članice alijanse opslužuju 1024 destinacije na svim kontinentima, a putnici se mogu opredeliti za putovanje koje sadrži najmanje četiri, a najviše 16 gradova u kojime je moguće zadržavanje prema želji putnika.

SkyTeam je nedavno pokrenuo i novu online aplikaciju za rezervacije karata za put oko sveta. Aplikacija omogućava veoma jednostavnu pretragu letova kao i rezervisanje i kupovinu karata.

Osim puta oko sveta SkyTeam alijansa nudi i kontinentalne ili nacionalne karte koje se mogu iskoristiti za putovanja u okviru jednog kontinenta ili države. Karte koje postoje su Go Africa, Go Asia, Go Europe, Go Greater China, Go Mexico, Go Russia, Go USA and Canada.