Globalna avioalijansa SkyTeam je u saradnji sa National Geographicom pokrenula nagradnu igru preko svoje Facebook stranice u kojoj učesnicima nudi izuzetno vredne nagrade.

Nagradna igra će trajati dva meseca: u aprilu i maju i imaće dve faze. Prva faza će trajati do 30. aprila na facebook stranici SkyTeama. 

Da bi učestvovali u nagradnoj igri zainteresovani treba da lajkuju Facebook stranicu SkyTeama i da pokrenu aplikaciju Round the World.

Nagradne ekspedicije
  • Foto radionica u Parizu – 7-dnevni  boravak u Parizu u pratnji priznatog fotografa National Geographica.
  • Peru: Zemlja Inka – 8-dnevno putovanje kroz postojbinu Inka i tradiciju peruanske kulture.
  • Unutrašnji prolazi Aljaske – 8-dnevno krstarenje brodovima National Geographica: Sea Lion ili Sea Bird.
  • Mongolia: Zemlja nomada – 13-dnevna avantura kroz stepe, močvare i pustinju.
  • Marokanska odiseja – 11-dnevno putovanje kroz Maroko od obale do Sahare.

Ona će automatski izračunati njihov idealni itinerer za put oko sveta na osnovu informacija sa Facebooka o tome koja su im interesovanja, šta ih privlači i gde im prijatelji žive.

Potrebno je izabrati i jednu od ekspedicija National Geographica koju bi voleli da osvoje u ovoj nagradnoj igri pre nego što podele rezultate sa svojim prijateljima.

Druga faza će biti u prvoj polovini maja kada učesnici mogu da probaju svoje veštine organizacije korišćenjem SkyTeamovog online alata za rezervisanje "Puta oko sveta".

Dva srećna pobednika nagrade igre osvajaju veoma vredne i uzbudljive nagrade.

Dobitnici će biti izabrani izvlačenjem, a njihova imena će biti objavljena 15. maja 2014.

Prva nagrada je Put oko sveta sa globalnom kartom ove alijanse koja pruža mogućnost posete do 15 destinacija na kružnom putovanju oko planete. Uz ovu nagradu dobitnik može da izabere i jednu od ponuđenih naučnih ekspedicija National Geographica.