SkyTeam Alijansa je pokrenula veliku svetsku promotivnu akciju u kojoj nudi popust na karte za put oko sveta.

Popularni proizvod ove alijanse "Round the World" će moći da se kupi sa 10% popusta.

Promocija je aktuelna od 1. februara do 31. marta 2013. a karta se mora kupiti sedam dana unapred.

Putovanje treba da bude započeto do 30. juna. Karta ne može biti za putovanje kraće od 10 dana ili duže od šest meseci, a ukupan broj prekida (stopover) može biti pet. Ukupna dužina preletene rute ne može biti preko 26.000 milja.

Round the World je karta za put oko sveta koja omogućava putniku da napravi vezano putovanje sa nekoliko zaustavljanja na željenim destinacijama. Ovakve karte su fleksibilne i sastoje se od nekoliko kupona za putovanja u jednom smeru, koji se nadovezuju jedan na drugi i čine kružno putovanje. Karte za put oko sveta su popularne kod avioalijansi zato što one nude veliki izbor destinacija i ruta.

SkyTeam je u prošloj godini u svoju mrežu linija dodao novih 77 gradova zahvaljujući ulasku četiri nova člana u alijansu (Aerolineas Argentinas, MEA, Saudia i Xianmen Airlines). Među novim destinacijama su i Iguacu (Argentina), Kolombo (Sri Lanka) i Makao (Kina).

Sa preko 1000 destinacija na svetu SkyTeam-ov Round the World može da ponudi nezaboravno iskustvo svetskim putnicima. U ovoj alijansi su poboljšali i online alatke koje pomažu putnicima da naprave sopstveni itinerer.