Globalna avioalijansa Sky Team je ponudila tržištu regionalnu propusnicu za Afriku pod imenom "Go Africa Pass".

Propusnica je dostupna svim putnicima u ekonomskoj ili biznis klasi na redovnim letovima Kenya Airways-a unutar Afrike, kao i na letovima svih 15 aviokompanija iz alijanse prema Africi.

Kenya Airways leti do 45 afričkih destinacija u 36 zemalja uključujući Lagos (Nigerija), Akra (Gana), Johanesburg (JAR), Luanda (Angola), Dar es Salam (Tanzanija), Lusaka (Zambija), Kinšasa (DR Kongo) i Kairo (Egipat).

Putnici koji se odluće za Go Africa Pass moći će da kupe minimum tri i maksimum 16 kupona za letove unutar mreže. Tarife za letove biće računate na osnovu preletenih milja uz popust od 75% na standardne tarife u zavisnosti od itinerera. Kuponi neće imati restrikticije u pogledu minimalnog boravka i dozvoljavaće više zadržavanja u usputnim gradovima, dajući putnicima veliku slobodu u planiranju svojih putovanja.

Pored ove nove propusnice Sky Team putnicima od ranije nudi i globalnu propusnicu Go Round the World (put oko sveta), Go China i Go Europe. Putnici koji su zainteresovani za propusnice treba da kontaktiraju lokalbno predstavništvo neke Sky Team kompanije ili svog avio agenta kako bi utvrdili detalje putovanja i izvršili sve potrebne rezervacije.