Singapore Airlines predstavio je novi SilverKris Lounge u Sidneju. Dizajniran je od strane renomirane kompanije Ong & Ong.

Novi koncept SilverKris Loungea pažljivo je uređen tako da zadovoljava potrebe putnika i daje im osećaj kao da su kod kuće.

Novi dizajn će postepeno biti uveden u svih 15 SilverKris Lounge-a širom sveta u narednih pet godina, među prvima u Londonu, Hong Kongu i Singapuru (Terminal 3) u 2014. godini.

Korisnici SilverKris Lounge moćiće da se opuste u ugodnom prostoru koji im omogućava privatnost, imaće personalizovanu uslugu i izvanredan izbor hrane i pića.

"Naši putnici često ističu da imaju osećaj "kuće" čim se ukrcaju u avion, zbog toga nam je cilj da to iskustvo prenesemo i na zemlju. Kroz naš novi koncept namera nam je da naši putnici dožive osećaj sigurnosti na svakom koraku putovanja", rekao je Tan Pee Teck iz Singapore Airlinesa.

"Svaka prostorija je pažljivo dizajnirana da bi se stvorio ambijent i osećaj kao kod kuće, dodajući na to autentičnu i personalizovanu uslugu po kojoj je Singapore Airlines prepoznatljiv.’’