Od 21. decembra SAS je poboljšao uslugu bežičnog interneta tako što je pokrenuo novu početnu Wi-Fi stranicu sa sadržajima koji će biti besplatni za sve putnike.

SAS nudi internet na svojim letovima ali je on besplatan samo za putnike u premijum ekonomskoj (Economy Extra) i biznis klasi.

Putnici u ekonomskoj klasi mogu da koriste bežični internet uz doplatu od 8 evra za letove unutar Skandinaviji ili 12 evra za letove u Evropi.

Internet tokom leta je besplatan i za članove EuroBonus programa sa zlatnim (gold) članstvom.

SAS WiFi podržava i WiFi i GSM servise. Nova oprema je instalirana u 10 aviona Boeing 737-800. U ovim avionima moguće je velikim vrzinama surfovati internetom koristeći sopstvene laptop, tablet računare ili pametne telefone. Ova opcija omogućava slanje i prijem email poruka. GSM omogućava slanje i prijem SMS i MMS poruka, obavljanje telefonskih razgovora i sinhronizaciju GPRS podataka.

Nova naslovna stranica za bežični internet sadrži brojne nove besplatne sadržaje među kojima su skandinavski i međunarodni mediji, švedske radio stanice, SAS-ove kompanijske stranice sa bitnim informacijama za putnike i za članove frequent flyer programa kao i stranica programa "My SAS idea", na kojoj putnici mogu da postave sopstvene ideje za unapređenje usluga aviokompanije. Ovaj program će se koristiti i za poboljšanje usluge WiFi prema savetima i preporukama putnika.

Novi besplatni WiFi sadržaji biće dosupni na svim opremljenim avionima od januara 2013. godine.