Turkish Airlines biznis klub (CIP Lounge) na aerodromu "Ataturk" u Istanbulu, raskrsnici svetskih puteva i centru poslovanja ove kompanije, proširen je i renoviran kako bi zadovoljio potrebe sve većeg broja putnika.

Salon biznis kluba smešten u delu aerodroma Ataturk za odlaske, sada poseduje dodatni prostor i povećan kapacitet koji može da primi više od hiljadu gostiju.

Postojeći objekat, koji obuhvata dečju igraonicu, biblioteku, deo za bilijar, prostoriju za molitve i odeljak za telekonferencijske pozive, sada poseduje i proširen deo za odmor i tuširanje, kao i dodatne krevete za masažu.

Ovaj salon putnicima omogućava da se odmore, kao i da uživaju u aktivnostima kojima će ispuniti vreme dok čekaju na poletanje. Koncept salona nudi širok izbor aktivnosti i usluga koje će zadovoljiti putnike sa različitim potrebama.

Za posluženje u biznis klubu Turkish Airlinesa zadužena je ketering kompanija Turkish Do&Co, koja je poznata u svetu po brojnim nagradama za obroke na letovima. Obroci i užina prilagođeni su dobu dana i mnogi od njih se pripremaju na licu mesta, kako bi se obezbedilo maksimalno uživanje u ukusu i svežini, a izbor pića zadovoljava potrebe svakog putnika.

Salon prima isključivo putnike biznis klase Turkish Airlinesa, vlasnike Elite i Elite Plus kartice Miles&Smiles programa kao i vlasnike zlatnih kartica neke od aviokompanija iz Star Alliance.

Salon predstavlja kombinaciju modernog i tradicionalnog dizajna, pri čemu ovaj prostor odiše tradicionalnom turskom gostoljubivošću dok istovremeno nudi i najmodernije pogodnosti, kao što je besplatan Wi-Fi pristup.

Jednom rečju, ovaj obnovljeni i prošireni salon nudi, u zavisnosti od raspoloženja i potreba, mesto za odmor u tišini, mesto za tuširanje i osveženje, mesto za užinu, obrok, dečju igru i/ili igraonicu punu uzbudljivih i izazovnih elektronskih uređaja za zabavu.