Aviokompanija Air Berlin je pripremila specijalne cene do svoje dve severnoameričke destinacije koje su omiljene putnicima iz Srbije.

Njujork i Čikago su sada dostupniji uz saradnju Air Berlina i Air Serbije kroz kodšer sporazum.

Specijalna cena povratne karte od Beograda do Čikaga je 629 evra, a do Njujorka 684 evra. Ove cene će biti u prodaji sve do 28. februara 2015.

Cene važe za putovanja sa polaskom u periodu od 1. novembra do 15. decembra 2014. i od 5. januara do 28. februara 2015. godine. 

Cene su sa svim taksama i uobičajenom nadoknadom za izdavanje karte i mogu se kupiti preko sajta Air Berlina ili u bilo kojoj turističkoj agenciji ovlašćenoj za izdavanje aviokarata.

Air Berlin i Air Serbia, kao dve aviokompanije iz Etihadove alijanse zasnovane na vlasničkom udelu, imaju širok kodšer sporazum kojim se putnicima iz Beograda omogućavaju brojne veze na letove Air Berlina preko aerodroma u Berlinu, Diseldorfu i Beču.

Do ovih gradova putnici mogu leteti na letovima Air Serbije koji nose oznake Air Berlina, a dalje po jedinstvenoj ceni nemačkog prevoznika mogu nastaviti do svoje krajnje destinacije.

Osim do Severne Amerike koja je veoma popularna u Srbiji, putnicima se nude i brojne destinacije u zapadnoj i centralnoj Evropi, Skandinaviji i na Meditaranu.