Turkish Airlines, aviokompanija koja već tri godine zaredom ponosno nosi titulu najbolje aviokompanije u Evropi i pet godina zaredom je proglašena najboljom aviokompanijom u južnoj Evropi, predstavila je svoj novi globalni slogan, Widen Your World, u Beogradu.

Turkish Airlines leti u više država nego ijedna druga avio kompanija na svetu, novi slogan koji će u narednih godinu dana predstavljati ponudu ove kompanije je „Widen Your World“ (Proširi svoj svet).

Svečanosti u Beogradu prisustvovao je i Njegova Ekselencija gospodin Mehmet Kemal Bozaj, ambasador Turske u Srbiji.

Turkish Airlines, koja iz Srbije leti već 8 godina, turistima nudi letove do brojnih destinacija širom sveta. Kao jedan od najvećih prošlogodišnjih uspeha ubraja se povećanje broja letova na relaciji Beograd – Istanbul čime je značajno olakšana konekcija sa evropskim i drugim destinacijama.

„Slogan Widen Your World sam se nametnuo u želji da putnike podstaknemo da nastave u istraživanju najegzotičnijih delova sveta, kao i da željene destinacije dostignu uz najkvalitetniju uslugu. Sa druge strane, Turkish Airlines leti u više država nego ijedna druga aviokompanija na svetu i zato zaista snažno verujemo u poruku koju šaljemo putem novog slogana, a to je da mi omogućavamo da naši putnici stignu do destinacija koje su ranije bile teško dostižne. U godini za nama koja je bila veoma uspešna, veliku pažnju posvetili smo turistima iz Srbije, uveli smo nove letove za Istanbul i tako olakšali konekciju sa svim svetskim destinacijama verujući da ćemo u narednom periodu svojim putnicima pružiti još bolje iskustvo“, izjavio je Ozgur Boran, generalni direktor kancelarije Turkish Airlines u Beogradu.

Novi slogan Widen Your World obeležen je i pokretanjem posebnog travel bloga koji kreiraju zaposleni u kompaniji Turkish Airlines, a čiji je cilj deljenje kulture putovanja sa putnicima i informacija o hrani, mestima za posetiti i niz drugih zanimljivih korisnih saveta.

U okviru predstavljanja novog slogana, dodeljene su nagrade najboljim turističkim agencijama: za prvo mesto u ukupnoj prodaji, za najveći broj prodatih karata u biznis klasi i za agenciju koja je u prethodnoj godini imala najveći skok u prodaji.