Aviokompanija Air Berlin je pripremila novu kampanju kojom želi da promoviše svoj nagradni program za korportativne klijente "airberlin Business Points".

Ovaj program omogućava preduzećima čiji radnici često putuju službeno da se učlane i da za svaki ostvareni let bilo kog od svojih radnika "zarađuje" nagradne poene, koje potom može iskoristiti za dobijanje raznih povlastica ili besplatnih aviokarata.

Kampanja kojom Air Berlin želi da promoviše ovaj program počinje 15. septembra i trajaće do 30. novembra 2014. godine. U tom periodu je potrebno učlaniti firmu u program što je potpuno besplatno. Sve što je potrebno je da se unesu traženi podaci o firmi i da se izabere jedna osoba koja će biti administrator naloga.

Nakon registracije potrebno je sakupiti i četiri kupona (četiri leta ili dva povratna) u periodu od 15. septembra 2014. do 31. januara 2015.  Firme koje ispune ta dva uslova (registracija i dva povratna leta) dobiće na poklon bonus od 1000 poena što je dovoljno za jedan besplatan let u jednom pravcu unutar Evrope.

Koprporativni klijenti dobijaju svoj broj koji je potrebno uneti u svaku rezervaciju, a da bi učestvovali u ovoj promotivnoj kampanji potrebno je da u rezervaciju unesu i promo kod: BPEAST14.

Osobe koje putuju službeno ostvaruju nagradne poene i za svoj privatni nalog u okviru programa nagrađivanja lojalnih putnika – airberlin Top Bonus.