Austrijski avioprevoznik NIKI je proširio ponudu letova iz Beograda preko Beča. Zahvaljujući integraciji sa matičnom aviokompanijom Air Berlin, koja je od nedavno jedini vlasnik prevoznika NIKI, ova kompanija sada putnicima nudi daleko veći broj destinacija.

Air Berlin je od pre nekoliko dana dodao i svoju oznaku na letove NIKI-ja između Beograda i Beča, pa je tako omogućena znatno bolja vidljivost u rezervacionim sistemima svih kombinacija dve kompanije kojima je Beč važno i veliko čvorište.

Do nedavno je NIKI omogućavao povoljne konekcije do Hamburga, Hanovera i Berlina, a sada pored ovih gradova putnici mogu otputovati i do drugih nemačkih gradova: Diseldorfa, Minhena i Nirnberga ali i do Stokholma, Kopehagena, Ciriha.

Među novim povoljnim konekcijama nalaze se i Pariz, Milano, Rim i najnovija destinacija Firenca do koje NIKI počinje da leti od 14. maja. Od 1. maja sa NIKI-jem je moguće otputovati do Tenerifa (južni aerodrom), a do Ibice od 26. maja. Kao nova destinacija koja je veoma brzo postala popularna je i Tel Aviv do koga NIKI leti direktno iz Beča od 26. marta.

U predstavništvu NIKI-ja u Beogradu su nam rekli da je trenutno najtraženija destinacija Barselona, do koje je moguće stići preko Beča, svakog dana osim nedeljom uz veoma povoljnu cenu od 148 evra sa svim uključenim taksama osim agencijske nadoknade za izdavanje karte.

NIKI preko Beča nudi veoma jednostavne konekcije, a njihov broj se postepeno uvećava nakon što je ova kompanija kao pridruženi član uz Air Berlin pristupila Oneworld alijansi 20. marta 2012.

Iako je broj destinacija koje su sada dostupne putnicima iz Beograda značajno povećan u predstavništvu NIKI-ja i Air Berlina u Beogradu smatraju da tu postoji još dosta mesta za napredak i očekuje se da će u narednom periodu biti sve više novih letova i destinacija zahvaljujući poboljšanjima redova letenja.

Mapa novih destinacija preko Beča

  • Za informacije o aktuelnim cenama pogledajte našu posebnu stranicu.
  • Za dodatne informacije o aviokompaiji NIKI kliknite ovde.