Putnici Lufthanse koji lete do Berlina mogu da iskoriste svoje boarding kartice kao povlastice za brojne usluge, kupovine i provod u glavnom gradu Nemačke.

Svakog meseca Lufthansa će u saradnji sa svojim brojnim komercijalnim partnerima nuditi veliki broj različitih sadržaja i mogućnosti dostupnih putnicima uz popuste. Sve što je potrebno da bi se popusti ostvarili je da se pokaže boarding kartica (kupon) koja nije starija od tri dana.

Sve boarding kartice sa letova ka Berlinu, koje su izdate bilo tradicionalno na check-in šalteru, ili online, pa odštampane na kućnom računaru, ili su dobijene u vidu poruke na mobilnom telefonu, ili su u obliku QR koda mogu da se koriste za ostvarivanje povlastica koje su u tom trenutnku aktuelne.

Sve aktuelne ponude se mogu pronaći na posebnom sajtu Lufthanse posvećenom ovoj usluzi. Putnici mogu koristititi karticu koliko god puta žele za razne specijalne ponude u modnim prodavnicama, restoranima i kafeima, spa centrima. Takođe mogu koristiti kupon za ostvarivanje popusta prilikom posete nekim od važnih turističkih znamenitosti grada i na brojnim kulturnim dešavanjima.

Jedna od trenutno aktuelnih ponuda uz boarding kartu je 15% popusta na kartu za koncerte Berlinskog sinfonijskog orkestra uz besplatnan program koncerta. Sa Lufthansinim kuponom može se dobiti i 20% popusta na let balonom iznad grada, 25% popusta na ulaznicu za čuveni berlinski ZOO vrt. Mogući su i popusti za vožnje brodom, posete muzejima i još mnogo toga u ovom uzbudljivom gradu.