Porodice i grupe putnika koji od 16. jula 2013. budu kupovali karte za letove između Beograda i Dubaija mogu da ostvare značajan popust. Za tri kupljene karte četvrtu će dobiti besplatno.

Uslov za ostvarivanje ove promocije je da četiri putnika putuju zajedno i popust važi samo za četvrtog putnika koji plaća samo takse. Flydubai je nedavno snizio cene karata na svojim letovima iz Beograda, pa je sada najniža cena povratne karte sa svim taksama 380 evra.

Ukoliko bilo koji od tri putnika iz rezervacije otkaže putovanje, četvrti putnik automatski plaća pun iznos karte. Četvrti putnik, kao i svi ostali, ima pravo na 7kg ručnog prtljaga i na 30kg čekiranog prtljaga. Ova ponuda važi za povratne karte za putovanja od 15. septembra do 30. oktobra 2013, samo na letovima Flydubaija na linijima Beograd – Dubai i Skoplje-Dubai.

Prodaja prema specijalnoj ponudi je moguća od 16. jula do 31. avgusta 2013. godine do 48 sati pred poletanje. Zainteresovani putnici mogu kupiti karte preko turističkih agencija ili preko predstavništva Flydubaija u Beogradu (telefon: 011/32-82-271).