Agencija Marhaba koja pruža usluge dobrodošlice putnicima koji stižu na aerodrom u Dubaija je potpisala sporazum sa aviokompanijom Flydubai čime je omogućeno naručivanje njivih usluga i u predstavništvu Flydubaija u Beogradu.

Od 1. januara 2014. godine putnici mogu izvršiti rezervaciju Marhaba usluga preko beogradske kancelarije Flydubaija bilo da koriste letove ove kompanije do Dubaija ili letove neke druge kompanije.

"Marhaba" što je arapski pozdrav kojim se gostu izražava dobrodošlica nudi veliki broj najraznovrsnijih usluga koje bi mogle zatrebati putnicima po dolasku u Dubai. Od naručivanja limuzine za prevoz do hotela, pa da preuzimanja i isporuke prtljaga, korišćenja dolaznog luksuznog salona ili isporuke buketa cveća.

Usluge se mogu naručivati pojedinačno prema cenovniku Marhaba ili se mogu kupiti paketi koji obuhvataju više usluga. Paket pod nazivom "Meet & Greet" se nudi putnicima i po dolasku na aerodrom i po povratku sa njega. On uključuje doček putnika na terminalu, provođenje kroz aerodromske procedure uz priorite, a u povratku podrazumeva takođe prioritetno čekiranje za let. Isti paket postoji i za porodice ili manje grupe putnika.

Marhaba nudi usluge korišćenja salona biznis klase koji podrazumeva doček putnika limuzinom ispred vrata aviona, prevoz do salona Al Majlis gde se obavlja i pasoška kontrola i preuzimanje putnikovog prtljaga.

Putnici preko ovog servisa mogu naručiti pomoć prilikom transfera na aerodromu i promene terminala, mogu poručiti buket cveća ili čak i sim karticu koja će ih sačekati odmah po dolasku na aerodrom.

Sve usluge Marhabe putnici mogu upoznati i uplatiti u predstavništvu aviokompanije Flydubai u Beogradu (telefon za informacije: 011/32-82-271). Ove usluge se mogu rezervisati i platiti preko svih turističkih agencija ovlašćenih za prodaju aviokarata aviokompanije Flydubai.