Terminal 2 na međunarodnom aerodromu u Dubaiju dobio je novi salon za putnike biznis klase aviokompanije Flydubai koja svoju bazu ima upravo na ovom terminalu.

Novi salon ima kapacitet za 129 putnika u svakom trenutku. Prostire se na dva nivoa, nedaleko od gejta broj 12, okrenut ka aerodromskoj platformi.

Na ulazu u salon se nalazi recepcija za prijem putnika.

Pravo na besplatno korišćenje salona imaju svi putnici biznis klase aviokompanije Flydubai koji počinju putovanje iz Dubaija, kao i putnici u tranzitu koji u Dubaiju presedaju na drugi let, ako za taj drugi let (odlazni iz Dubaija) imaju kartu za biznis klasu.

Novi salon je moderno opremljen poput bistroa sa udobnim klupskim garniturama za sedenje i bifeima sa hranom i pićem koji su besplatni za posetioce. Tokom celog dana (24 sata) u ponudi je bogat izbor hladnih jela kao i veliki izbor toplih obroka koji se služe u vreme doručka, ručna ili večere. Posetici imaju na raspolaganju sveže voće, sireve i veliki izbor kolača. Na raspolaganju su i najmoderniji i najkvalitetniji aparati za pripremu kafe ili čaja kao i veliki izbor bezalkoholnih pića.

U salonu se nalaze posebni toaleti za posetioce. Oba nivoa salona su pokrivena bežičnim internetom. Posetici imaju veliki izbor domaće i međunarodne štampe. Informacije o letovima su utišane kako bi se buka svela na najmanju moguću meru s obzirom da je poseticima potreban odmor. Saloni su nepušački, a pušači mogu da koriste posebnu prostoriju za pušače koja se nalazi nedaleko od salona u aerodromskoj tranzitnoj zoni.