Flydubai će tokom letnje sezone besplatno prevoziti decu na liniji Beograd – Dubai – Beograd.

Ova specijalna ponuda važi za sve karte koje budu kupljene u periodu od 1. marta do 31. jula.

Deca će plaćati samo aerodromske takse u ukupnom iznosu od 37 evra. Imaće pravo da predaju besplatno do 20kg prtljaga i da u kabinu unesu do 7kg ručnog prtljaga.

Besplatne karte za decu važe samo za putovanja u periodu od 1. juna do 10. septembra 2013. godine i mogu se dobiti samo ako deca putuju u pratnji odraslih osoba. Prema pravilima promocije sa jednom odraslom osobom može da putuje samo jedno dete besplatno. Sa dve odrasle osobe mogu da putuju dvoje dece besplatno.

Karte za letove Flydubaija se mogu kupiti preko sajta ove kompanije: www.flydubai.com, preko turističkih agencija i avioagenata ili u predstavništvu ove kompanije u Knez Mihailovoj 30 (tel: 011/328-22-71)

Tarife do Beograda uključuju prtljag

Iako Flydubai ima tri tarfina nivoa (No change, Pay to Change i Free to Change) na letovima od Beograda do Dubaija postoji samo jedan tarifni nivo – Free to Change. Prema njemu u cenu karte je uključen i prevoz prtljaga do 20kg kao i mogućnost besplatne promene do 24 časa pre polaska uz doplatu do prve slobodne tarife na novom letu.

Dodatni polasci preko leta

Zbog pojačane tražnje tokom letnjih meseci Flydubai ubacuje četvrti nedeljni let od 15. juna do kraja letnjeg reda letenja. Sa novim letom iz Beograda do Dubaija će biti moguće leteti četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom.