Svi putnici Emiratesa iz Beograda koji imaju karte za biznis ili prvu klasu ove kompanije mogu od danas, 1. oktobra 2014, da koriste usluge besplatnog šofera od vrata do vrata.

Beograd je tako svrstan u grupu 140 gradova sveta u kojima je ova usluga dostupna za putnike Emiratesa. Putnici će na raspolaganju imati besplatan prevoz luksuznim vozilima (Mercedes E klase ili Pežo 607) od svoje kuće ili hotela do aerodroma i nazad.

U vozilima će putnicima biti na raspolaganju voda, snek, novine i besplatan wifi internet.

Ova ponuda je besplatna za relacije između Beograda i aerodroma "Nikola Tesla", dok će za duže relacije biti potrebna doplata od strane putnika.

Putnici se za sve informacije o ovoj usluzi mogu javiti predstavništvu Emiratesa u Beogradu. Kako je ova usluga dostupna i na većini destinacija gde leti Emirates putnici mogu rezervisati sličan transfer i na krajnjoj destinaciji.

Rezervacije transfera su neophodne i to je moguće uraditi do 48 sati pre leta.

Putnici iz Beograda mogu koristiti letove Emiratesa iz Dubaija, Beča, Budimpešte, Istanbula i mnogih drugih gradova, a pravo na besplatan transfer imaju ako poseduju kartu Emiratesa za biznis ili prvu klasu. Karta može uključivati i letove drugih, partnerskih aviokompanija između Beograda i ovih gradova iz kojih Emirates leti.