Aviokompanija Emirates je za sve putnike, koji lete iz Beograda spremila poseban poklon. Bez obzira na putnu klasu putnici će moći da na aerodromu u Dubaiju koriste salone Marhaba, inače rezervisane za putnike viših putnih klasa.

Ova ponuda važi za sve putnike koji u tranzitu provode duže od četiri sata. Ovakvi saloni postoje na terminalima 2 i 3. Svaki putnik će automatski nakon izdate karte dobiti i vaučer za pristup salonima Marhaba.

U salonima će moći da uživaju u raskošnoj ponudi internacionalne kuhinje Marhaba restorana, imaće pristup brzom internetu, a mogu da koriste i postojeće lap top i tablet računare. Unutar salona se nalaze telefoni za besplatne pozive u lokalnom saobraćaju i za slanje fax poruka.

Putnici koji budu koristili salone na terminalu 3 će dobiti i prioritetan transfer posebnim vozilom od salona do gejta.

Promocija važi od 01. oktobra do 30. novembra 2014. kako za individualna putovanja tako i za grupe na Emiratesu. Promocija se odnosi na sve putnike koji imaju Emiratesove karte i koji do Dubaija putuju nekom drugom partnerskom aviokompanijom (Flydubaijem, direktno iz Beograda na primer).