Aviokompanija Emirates je uvela niz povlastica za svoje putnike na novoj liniji iz Budimpešte.

Emirates će od 27. oktobra uspostaviti redovnu liniju iz Budimpešte do Dubaija na kojoj će saobraćati svakodnevno avionom Airbus A330-200 sa 278 putnička mesta.

Putnici iz Budimpešte su povodom nove linije već imali mogućnost da kupe povoljne karte u okviru promotivne akcije do Dubaija i dalje do velikog broja Emiratesovih destinacija.

Najnovija ponuda Emiratesa za putnike koji u Dubaiju presedaju dalje i imaju duže vreme čekanja obuhvata niz pogodnosti koje će im olakšati putovanje i transfer.

Svi putnici u ekonomskoj klasi čija je pauza između dva leta duža od osam sati dobiće na poklon vaučer za hotel sa četiri zvezdice, vaučer za vizu za Ujedinjene Arapske Emirate i besplatan transfer od aerodroma do hotela i nazad.

Putnici u biznis klasi čija je pauza između dva leta duža od šest sati dobiće isto to osim što će biti smešteni u hotel sa pet zvezdica.

Ova ponuda važi za sve putnike Emiratesa na novoj liniji iz Budimpešte, koji preko Dubaija nastavljaju dalje do drugihg destinacija. Ponuda je aktivna za sva putovanja koja budu obavljena u periodu od 27. oktobra 2014. do 27. januara 2015. godine.