Svi putnici u ekonomskoj klasi Austrian Airlines-a koji putuju u Beč ili su u tranzitu preko bečkog aerodroma mogu uz doplatu od 35 evra da koriste luksuzne salone ove aviokompanije na bečkom aerodromu: „Plaza“ i „Pier East“. Ova usluga je moguća od 1. juna.

Saloni putnicima nude veliki komfor i brojne sadržaje zbog kojih nekad i višečasovno čekanje na let može biti veoma udobno i prijatno. U salonima se nalaze radni stolovi sa kompjuterima koji imaju brzu internet konekciju. Prostor je opremljen i wirelles internetom a putnicima se na raspolaganju nalaze i brojni domaći i internacionalni časopisi.

Veliki izbor hrane i pića u salonima obezbeđuje čuvena katering kompanija DO&CO koja pored Austrian Airlines-a snabdeva i mnoge druge svetske aviokompanije (Lufthansu, Turkish Airlines, Etihad, British Airways…)

Ova nova ponuda Austrian Airlines-a može biti veoma interesantna putnicima koji su u tranzitu na bečkom aerodromu. Karta za pristup salonu se kupuje unapred i važi samo za jedan ulazak. Ona je važeća za sve putnike koji imaju validnu boarding kartu za let u ekonomskoj klasi na dan putovanja u vremenu pre poletanja. Karta za pristup salonu se može kupiti na ulasku u salon. Plaćanje je kreditnom karticom.
Detaljne informacije o salonima Austrian Airlines-a na aerodromu u Beču možete pronaći ovde.