Airbelin poseduje korporativni nagradni program namenjen firmama čiji zaposleni često putuju. "Airberlin business points" kako je ime programa omogućava firmama da skupljaju vredne bodove za svako poslovno putovanje svojih zaposlenih.

Ovako skupljene bodove mogu iskoristiti za dobijanje besplatnih letova i na taj način smanjiti troškove poslovnog putovanja. Što češće koriste letove Airberlina, NIKI-ja i drugih aviokompanija uključenih u program "Business points" to će i ušteda biti veća.

Učešćem u programu zaposleni u nekoj firmi ne gube pravo da ostvaruju i nagradne poene za svoj privatni račun u okviru Top Bonus nagradnog programa Airberlina. Osim na letovima Airberlina i NIKI-ja nagradni poeni se mogu skupljati i na izabranim kodšer letovima aviokompanija Etihad Airways, Air Serbia i Virgin Australia.

U promotivnom periodu koji traje od 1. aprila do 30. juna 2014. Airberlin će nagrađivati sve nove članove (firme) koje pristupe business points programu. Oni će automatski na poklon dobiti 1000 bonus bodov što je dovoljno za dobijanje besplatnog leta u jednom pravcu unutar Evrope.

Uslov za dobijanje bonusa je da novoprijavljena firma ranije nije bila član business points programa. Pravo na iskorišćavanje bonusa za besplatan let imaju novi članovi nakon obavljena četiri leta (segmenta) aviokompanijama Airberlin ili NIKI. Putovanja se moraju iskoristiti od 1. aprila do 30. juna 2014. godine.