Air France planira da poboljša uslugu do na letu od Pariza do Hong Konga, grada do koga leti preko 75 godina.

Tokom letnje sezone 2014. Air France će nastaviti da leti svakodnevno do Hong Konga i to noću i tamo i nazad što će omogućiti putnicima da se odmore pred dolazak na destinaciju, tvrde u ovoj kompaniji.

Od 27. maja do 8. juna 2014. let će biti obavljan avionom Airbus A380 četiri puta nedeljno i avionom Boeing 777-300 tri puta nedeljno. Od 9. juna do 25. oktobra 2014, ovaj dnevni let  će biti ekskluzivno obavljan avionom Airbus A380 poznatim kao superdžambo.

Hong Kong će postati druga kineska destinacija do koje Air France leti isključivo Airbusom A380. Ovaj avion ima kapacitet za 516 putnika u četiri putničke klase: devet u La Premiere (prva klasa), 80 u biznis klasi, 38 u premijum ekonomskoj i 389 u ekonomskoj klasi.

Tokom leta putnici uživaju u vrhunskom komforu i udobnoj kabini. 220 prozora kroz koje dopire dnevno svetlo i sistem osvetljenja koji omogućava ambijentalnu rasvetu pomažu putnicima da prebrode putovanje koje ih vodi kroz nekoliko vremenskih zona. Avion poseduje šest barova u kojima se putnici mogu družiti tokom leta. Najsavremnija izolacija putničke kabine smanjila je za pet decibela buku koja se čuje od avionskih motora.