Ruski avioprevoznik Aeroflot nakon letnje sezone ponovo vraća promotivnu akciju za putnike koji putuju ka kineskim gradovima Peking i Šangaj.

Od 7. septembra 2013. pa sve do 29. marta 2014. svi putnici u ekonomskoj klasi na letovima ka ova dva grada mogu besplatno predati dve torbe prtljaga umesto jedne koliko je prema standardnim pravilima avioprevoznika.

Aeroflot na svim svojim letovima primenjuje komadni koncept za prevoz prtljaga prema kome je moguće bez doplate predati jedan komad prtljaga maksimalne težine do 23kg. Prema aktuelnoj promociji putnici mogu da ponesu dve torbe od kojih svaka teži do najviše 23 kg.

Više o pravilima za prevoz prtljaga Aeroflota kao i više o samoj kompaniji i njenim uslugama čitajte na posebnoj stranici našeg sajta posvećenoj ruskom nacionalnom avioprevozniku.

Aeroflot od kraja 2011. održava ovu promotivnu akciju. Prvo je ponuđena ova pogodnost putnicima prema Šangaju i Pekingu, da bi potom akcija bila proširena i na Gvangdžou i Hanoj.

U predstavništvu Aeroflota u Beogradu nam je rečeno da je ova ponuda veoma popularna među putnicima iz Srbije. Upravo ova ponuda predstavlja najveću komparativnu prednost Aeroflota na linijama ka Kini u odnosu na sve ostale konkurente.