Ruski avioprevoznik Aeroflot je i u ovoj godini nastavlja sa promotivnom kampanjom u kojoj putnicima ka Kini omogućava dvostruko više besplatnog prtljaga.

U periodu od 05. marta do 20. juna svi putnici u ekonomskoj klasi na letovima prema Pekingu i Šangaju mogu da ponesu dve torbe besplatno.

Aeroflot na svim svojim letovima primenjuje komadni koncept za prevoz prtljaga prema kome je moguće bez doplate predati jedan komad prtljaga maksimalne težine do 23kg. Prema aktuelnoj promociji putnici mogu da ponesu dve torbe od kojih svaka teži do najviše 23 kg.

Više o pravilima za prevoz prtljaga Aeroflota kao i više o samoj kompaniji i njenim uslugama čitajte na posebnoj stranici našeg sajta posvećenoj ruskom nacionalnom avioprevozniku.

Aeroflot od kraja 2011. održava ovu promotivnu akciju. Prvo je ponuđena ova pogodnost putnicima prema Šangaju i Pekingu, da bi potom akcija bila proširena i na Gvangdžou i Hanoj.

U predstavništvu Aeroflota u Beogradu nam je rečeno da je ova ponuda veoma popularna među putnicima iz Srbije. Upravo ova ponuda predstavlja najveću komparativnu prednost Aeroflota na linijama ka Aziji u odnosu na sve ostale konkurente.