Wizz Air je najveća lowcost aviokompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Ryanair je prva i najveća lowcost aviokompanija u Evropi. Sedište Wizz Aira je u Mađarskoj, na aerodromu u Budimpešti. Wizz Air ima baze na još 22 aerodroma. Kompanija poseduje 72 aviona Airbus A320 i leti na na 117 destinacija Kavkaskog regiona, Severne Afrike i Bliskog istoka. dok Ryanair poseduje čak 354 Boinga 737 koji lete na preko 200 destinacija u 33 zemlje Evrope, Bliskog Istoka i Severne Afrike.

Wizz Air i Ryanair su odlučili (svako za sebe, sledeći svoju poslovnu logiku) da gustoj mreži linija pridodaju i rute iz novootvorene baze u Nišu, što će putnicima iz Srbije puno značiti, ali još više privredi centralne i južne Srbije.

Od ove godine Niš je direktno spojen sa 9 evropskih gradova od kojih 5 povezuje Wizz Air, a 4 povezuje Ryanair. Nadamo se da je ovo samo početak i da će Niš postati baza za još kompanija, kao i da će ove dve kompanije otvoriti linije za još mnogo gradova. U svakom slučaju situacija je sada ovakva, i mi vam u ovoj mapi prikazujemo gradove do kojih možete putovati iz Niša. Naravno, ovo su gradovi oko kojih gravitiraju čitave regije, tako da letovima do ovih aerodroma stižete nadomak mnogih evropskih gradova.

Cene se kreću uglavnom od 50ak evra za povratnu kartu, sa uključenim samo malim kabinskim prtljagom u cenu, dok se kofer doplaćuje, iznose za doplatu smo naveli na mapi. 50ak evra je cena za povratnu kartu za putovanja u oktobru, ali ako ste u mogućnosti da kupite kartu za datume dalje u budućnosti onda je još povoljnije. Veoma, veoma povoljne cene.

Ukoliko vam je potrebna pomoć pri kupovini možete nam se obratiti, naša usluga iznosi 10 evra po karti u dinarskoj protivvrednosti (1.200 dinara).

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o2o6o, viber ili sms na o62 6o2o6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.

w6_r_beg_destinacije_0

rayan