Wizz Air je objavio svoj red letenja u zimskoj sezoni, koji počinje da se primenjuje od poslednje nedelje oktobra i traje do poslednje nedelje marta.

U ovoj zimskoj sezoni Wizz Air će imati manjih promena u odnosu na prošlu.

Preko zime ostaje let do Larnake dva puta nedeljno, ali neće biti leta do Brisela (Charleroi) koji je ukinut početkom maja što je dva leta nedeljno manje.

Na letovima ka Londonu (Luton) i Parizu (Beauvais) biće po dva leta nedeljno što je za po jedan let manje nego prošle zime.

Mrežu linija iz Beograda činiće deset linija do sedam zemalja: Bazel (Švajcarska), Dortmund, Minhen – Memingen (Nemačka), Malme, Geteborg i Stokholm – Skavsta (Švedska), Ajndhoven (Holandija), London – Luton (Velika Britanija), Pariz – Beauvais (Francuska) i Larnaka (Kipar).

Danijel de Karvaljo (Daniel de Carvalho) iz Wizz Aira je izjavio: "Drago nam je što predstavljamo red letenja za zimu 2014. Naše popularne gradske destinacije poput Pariza ili Larnake su već dostupne putnicima iz Beograda po niskim cenama, a mi se nadamo da će svih 10 uzbudljivih zimskih destinacija učiniti narednu zimu bajkovitom za naše putnike iz Srbije. Karte za letove tokom zime se već mogu rezervisati preko našeg sajta wizzair.com".