Wizz Air je od danas povezao grad Niš i Južnu Srbiju sa beogradskim aerodromom "Nikola Tesla", redovnim, svakodnevnim autobuskim transferom  "od vrata do vrata".

Putnicima sa juga Srbije, beogradski aerodrom je od danas još bliži, a direktni letovi do 13 Wizz Airovih destinacija iz Beograda su sada dostupniji većem broju putnika.

Transferi će se obavljati dva puta svakog dana. Autobusi iz Niša će polaziti u 5:15 i u 19 časova, a sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" u 8:45 i u 21:30. Cena karte u jednom pravcu je 3.080 dinara. Transfer je moguće već od danas rezervisati preko sajta Wizz Aira uz kupovinu aviokarte. Ova opcija će putnicima biti ponuđena u okviru dodatnih usluga. Kapacitet autobusa kojim će se obavljati transfer je 55 putnika.

"Veoma sam zadovoljan što danas mogu da najavim naš novi Beograd-Niš šatl servis. Za samo dva i po sata putovanja i uslugom od vrata do vrata, putnicima iz Niša je od danas omogućeno da lakše nego ikad lete sa beogradskog aerodroma", rekao je Danijel de Karvaljo, direktor korporativnih komunikacija Wizz Aira.

On dodaje da je Wizz Air u poslednjih nekoliko meseci aktivno ulagao u razvoj srpske avijacije i turizma. "Nedavno smo našoj floti u Beogradu dodali drugi avion i otvorili nove niskobudžetne letove od/do Beograda. Ovaj novi dnevni šatl povezaće putnike iz Niša sa 13 sjajnih međunarodnih destinacija do kojih letimo iz glavnog grada. Wizz Air Transfer je dokaz naše posvećenosti svima u Srbiji  i nadamo se da ćemo i dalje razvijati posao na ovom tržištu", rekao je Karvaljo.