Norwegian Air Shuttle je saopštio da je tokom septembra zabeležio porast broja putnika za 23% u odnosu na isti mesec prošle godine. Ovom sjajnom rezultatu dodali su i podatak da je u prethodnih godinu dana prevezeno 15 miliona putnika. Samo u septembru je prevezeno 1.487.264 putnika a prosečna popunjenost je povećana sa 77 na 81%.

Generalni direktor Norwegian-a Bjorn Kjos je izjavio da putnici veoma cene savremeni sistem za zabavu tokom leta. Besplatan bežični internet tokom leta, kao najnovija usluga ove kompanije, sve više utiče na putnike da izaberu Norwegian.

U kompaniji su posebno ponosni na podatak da su ostvarili 91% svih predviđenih letova tokom septembra.

Osim poboljšanja usluge, veliki napredak je postignut i na polju ekologije. Zahvaljujući novim avionima i ulaganjima u modernu flotu, Norwegian je smanjio emisiju štetnih gasova za 9%.

Norveška kompanija već nekoliko godina povezuje direktnim letovima Beograd sa Oslom i Stokholmom. Na ove dve linije Norwegian beleži izvanredan uspeh. Mesečno preveze i do pet hiljada putnika uz prosečnu popunjenost putničke kabine Boeinga 737-800 od oko 85%.