Turkish Airlines od 2. decembra povećava broj letova na relaciji Beograd – Istanbul sa dosadašnjih četrnaest na sedamnaest puta nedeljno.

Dodatni letovi uvedeni su ponedeljkom, četvrtkom i subotom tako da se sada ovim danima može tri puta dnevno leteti do Istanbula. Dodatni polasci zakazni su za 15 časova i 25 minuta, dok se na istanbulski Ataturk aerodrom stiže u 18 časova i 10 minuta po lokalnom vremenu.

U okviru nastavka kampanje "Dobrodošli na Zapad" i zahvaljujući odluci kompanije o dodatnim letovima, takođe je olakšana konekcija sa drugim destinacijama preko Istanbula. Putnici će biti u prilici da lakše i brže stignu do SAD i evropskih destinacija poput Barselone, Madrida ili Stokholma. Pristupačnije avionske karte za evropske destinacije predviđene su za period od 31. oktobra 2013. do poslednjeg dana marta 2014. godine, do kada je moguće iskoristiti karte kupljene po promotivnoj ceni.

"Povećanjem broja letova želeli smo da putnicima pružimo mogućnost izbora, povratak istog dana u Beograd, koji je veoma važan poslovnim ljudima, kao i jednostavniju konekciju za dalje destinacije. Uvođenje dodatnih letova deo je želje kompanije Turkish Airlines da na najbolji način odgovori na potrebe tržišta i verujemo da će korisnici naših usluga biti još zadovoljniji", izjavio je Ozgur Boran, generalni direktor kancelarije Turkish Airlinesa u Beogradu.