Turkish Airlines je aviokompanija koja se može pohvaliti najvećim brojem gradova u svetu u koje sleću njihovi avioni. Tokom prethodnih nekoliko godina Turkish Airlines je proširio svoju mrežu destinacija do kojih leti u SAD i Kanadi, sada je to već ukupno 11 gradova.

Do 15. marta možete kupiti karte po znatno povoljnijim cenama do 10 gradova u SAD i Kanadi, kao i do još dvadeset gradova do kojih leti Turkish Airlines – u Aziji, Africi, kao i Južnoj Americi.

.
Sve cene su sa uračunatim taksama i uobičajenom nadoknadom za izdavanje karte i podrazumevaju osim prevoza putnika i prtljag (za SAD su to 2 kofera do 23kg), kao i vrhunsko posluženje po kojem je ova kompanija poznata.

Na promociji su za putovanja iz Beograda su gradovi u SAD i Kanadi – Boston, Njujork, Majami, Čikago, Vašington, Atlanta, Hjuston, San Francisko, Los Anđeles, Montreal i Toronto. Sve cene možete videti na našoj mapi.

Prodaja po ovim cenama će trajati do 15. marta, za putovanja od 1. novembra do 28. februara 2020.

.
Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.

tukrish-mapa