Air France će uvesti svakodnevni let između pariskog aerodroma Šarl de Gol (Paris – Charles de Gaulle) i San Franciska u Sjedinjenim Državama. Ovaj let obavljaće se najvećim avionom na svetu Airbus-om A380 poznatim kao "super džambo".

Air France će na ovoj liniji leteti između 06. juna i 04. septembra 2011. godine svakog dana sa polaskom u 10:30. Povratak iz San Franciska je u 16:10. Let će trajati malo više od 11 časova.

Avion Airbus A380 ima kapacitet od 538 putnika raspoređenih u tri putne klase: devet u prvoj klasi, 80 u biznis klasi i 449 u ekonomskoj klasi.

Putnici iz Srbije neće biti u mogućnosti da lete do San Franciska ovom linijom zbog nepostojanja konekcije u Parizu ali će u povratku biti moguće da probaju A380 direktno iz San Franciska do Pariza gde imaju povoljnu konekciju ka Beogradu (zajednički let Air France-a i Jat Airways-a u 13 časova iz Pariza, koji obavlja srpska kompanija). U odlasku ka Americi moguće je koristiti zajedničke letove Air France-a i njihovog partnera na transatlantskoj ruti – Delta Air Lines-a preko Los Anđelesa.