Čitaoci Novosti iz aviotransporta i stručni žiri izglasali Skaj Tim za najbolju alijansu za 2016. godinu – drugu godinu za redom!

“Osvajanje ove nagrade drugu godinu za redom je velika čast i jasno pokazuje da pristup Skaj Tima orijentisan ka klijentima avio industrija prepoznaje, a klijentela ume da ceni”, rekao je Peri Kantaruti, glavni izvršni i generalni direktor Skaj Tima. “Usredsredsređeni na to da za svakoj od naših 20 avio-kompanija i njihovih 665 miliona korisnika donesemo korist kreiranjem jedinstvenog iskustva putovanja širom naše mreže od 1.057 destinacija, nastavićemo da implementiramo još više usluga koje prednjače u našoj industriji, kao i poboljšanja koja će unaprediti iskustvo putovanja širom Skaj Tim mreže.”


Dodela nagrada u aviosaobraćaju održava se jednom godišnje, a služi da se prepoznaju dostignuća u širokom spektru vazduhoplovne industrije. Za finaliste su glasali čitaoci Novosti iz aviotransporta, dok je o pobednicima odlučivao stručni žiri sastavljen od eksperata iz ove branše.

Skorašnja najvažnija dostignuća Skaj Tima uključuju:

1. Prednosti programa prioriteta: Skaj Tim je završio lansiranje Skaj Prioriteta i širom svoje mreže ponudio naročito brendirane prioritetne aerodromske usluge za putnike na Elit Plus, Prvoj i Biznis klasi na više od hiljadu svetskih lokacija, omogućivši uvek dosledan standard usluga ove alijanse.

2. Više Skaj Team salona: Skaj Tim udvostručio broj ko-brendiranih salona u ponudi u 2015. godini dodavanjem novih objekata u Sidneju i Hong Kongu u januaru odnosno oktobru. Peti Skaj Tim salon biće otvoren na novom međunarodnom terminalu u Dubaiju sledećeg meseca. U međuvremenu klijenti Skaj Tima imaju pristup u više od 630 salona širom sveta.

3. Investicije u tehnologiju: Od olakšavanja međunarodnih transfera na vodećim svetskim čvorištima do pomoći prilikom prikupljanja milja, Skaj Tim nastavlja da ulaže u svoju osnovnu tehnološku platformu. U međuvremenu, pušten je u rad obnovljeni sajt skiteam.com, a Skaj Tim aplikacija je nakrcana korisnim funkcijama koje putnicima pružaju sve potrebne informacije na dohvat ruke.

4. Sinergija kineskog regiona: Oslanjajući se na svoju poziciju vodeće avio alijanse u ovom regionu, Skaj Tim je oplemenio korisničko iskustvo u široj kineskoj oblasti omogućivši putnicima jednostavniji check in, rukovanje prtljagom, transfer i carinske procedure.